En uppdragsutbildning som mejslas fram tillsammans med uppdragsgivaren
Tillsammans skräddarsyr vi en uppdragsutbildning som direkt och i alla avseenden svarar mot era behov. Tillsammans med kollegor deltar delar av en arbetsplats och kan därför fortsätta arbetet mellan och efter genomgången utbildning. Omfattning i tid och kostnad varierar därför. Denna typ av uppdragsutbildning ger vi både på plats och i Zoom. Oftast är en kombination lämplig.
Utbildningsområde: Språk, kultur och kommunikation
Typ av utbildning:
Uppdragsutbildning
Studieform:
Distans
Studietakt:
Enstaka
Undervisningsspråk:
Svenska
Kursen startar:
Ges på begäran
Sista dag för anmälan:
-
Uppgifter om utbildningen hämtas manuellt från utbildningsanordnande lärosäte. För att försäkra dig om att uppgifterna om utbildningen är korrekta, vänligen besök respektive lärosätes webbplats.
Mer om utbildningen
Utbildningen bygger på den kunskap som finns inom forskning och beprövad erfarenhet i det ni ämnar fördjupa. Den är därför designad som en väv där tråd läggs till tråd, och där praktiskt arbete kring konkreta utmaningar varvas med föreläsningar och lärande samtal. Varje kurstillfälle bildar ett eget parti i denna väv. Delar av en helhet där kunskap är något vi gör tillsammans. Lite i taget, steg för steg. Upplägget är också baserat på att detta är ett långsiktigt arbete vi aldrig blir klara med samtidigt som det är varje organisations ansvar att skapa strategier för att hantera de utmaningar vi ställs inför. Därför ligger också fokus i utbildningen på att visa deltagarna att det finns kunskap och verktyg som hjälper oss att bli trygga i ett förhållningssätt till svåra frågor snarare än att tro att det finns enkla svar. Vår förhoppning är att genom att designa kursen på detta sätt så blir det lättare för deltagarna att själva omsätta vunnen kunskap i praktiken.
De olika undervisningsformer som används på kursen är föreläsningar, konkret arbete med praktiska case i workshops-form, hämtade från föreläsarna och deltagarna, och seminariediskussioner. Varje deltagare arbetar med en konkret utmaning i den egna vardagen.
Ett slutarbete produceras som kan delas i den egna arbetsgruppen. Litteraturlistan består av både skönlitteratur, rapporter och vetenskapliga artiklar. Deltagarna delas in i basgrupper för att skapa stadga och trygghet. Detta är en process som bygger på närvaro, kunskap skapar vi tillsammans. Om du av någon anledning är frånvarande, vänder du dig till din basgrupp för att få del av vad vi gjort.
Mer om kursen
Startperiod
HT-25
Utbildningsnivå
Grundnivå
Lärosäte som anordnar kursen
Malmö universitet har sitt huvudcampus i Malmö. Universitetet erbjuder utbildningar inom flera områden och har särskild inriktning på sociala och beteendevetenskap, hälsa och välfärd, ekonomi och rättsvetenskap – Utbildningar inom företagsekonomi, marknadsföring, och juridik, teknik och IT, humaniora och konst, hållbar utveckling och miljö. Malmö universitet har ett starkt fokus på hållbarhet, och många utbildningar integrerar aspekter av miljö och samhällsutveckling i sina program.